Høken met De Heinoos op Veldtocht 2.0

17 januari 2018 Nieuws

Persbericht

Høken met De Heinoos op Veldtocht 2.0

Feesttententour 2018 wordt gepland.

 

NORMAAL-Anhangers OPGELET, we gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

 

In december 2015 hield Normaal het na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas.

Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Voor velen een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal zal nog tot in lengte van jaren blijven deurdonderen in vele harten.

 

VELDTOCHT 2.0

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de

Normaal-fakkel de komende zomer over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten.

Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, en het reeds geplande optreden op 24 november a.s. in Flophouse Toldijk, smaakt het naar veel meer.

Dit aangevuld met de reeds uitverkochte theatershow op 30 december a.s. in theater De Voorveghter in Hardenberg zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

 

ACHTER DE SCHERMEN

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met Bennie Jolink! Als er iemand is die weet wat høken is.

Bennie is bij deze Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, The Heinoos eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos!

 

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Kantoor Normaal zal deze tour organiseren, waarmee het niet alleen muzikaal, maar ook achter de schermen zal kloppen als een bus.

 

Tot ziens op de ‘Høken met De Heinoos’ Veldtocht 2.0 !

 

Voor meer informatie: www.normaal.nl | www.hokenmetdeheinoos.nl

Deel dit bericht